News55

Björn Skifs revansch efter kollapsen

Artikelbild
Björn Skifs. Arkivbild.
Siri Hill
Siri Hill
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 10 okt. 2016

Björn Skifs, 69, gör comeback efter att ha vårdats på sjukhus efter allvarlig fallolycka, rapporterar Expressen. "I kväll är det dags för Björn att ställa sig på scen igen i Skifs lite nu och då på Göta Lejon", skriver artisten på sin Facebook-sida.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det var i slutet av augusti som artisten Björn Skifs åkte in akut till sjukhus efter att ha svimmat i samband med ett uppträdande på “Revanschen på Skansen”, skriver Expressen.

      LÄS MER: Karin Adelsköld vårdas för utbrändhet – igen

Ett allvarligt fall

Fallet visade sig vara en konsekvens av Björn Skifs låga blodtryck och var så pass allvarligt att artisten fick tillbringa drygt en vecka på sjukhus. Pernilla Skifs, 51, stöttade sin man och fanns på plats på sjukhuset.

– Det är klart man är orolig om en familjemedlem ligger på sjukhus. Pernilla har varit med honom hela tiden, sade Åsa Holmgren, producent för “Revanschen på Skansen” till Expressen.

      LÄS MER: SVT-profilen Bosse Hansson: “Nu går det brant nedåt”

Hyllas av fansen

Olyckan tvingade Björn Skifs att ställa in alla planerade spelningar, men efter den efterlängtade nyheten att han återigen äntrar scenen hyllas artisten av sina fans. “Härligt att du är tillbaka”, skriver en följare på Facebook.

ANNONS

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS