News55

Därför hoppar Leif Mannerström av juryuppdrag

Artikelbild
STOCKHOLM 20110111
Siri Hill
Siri Hill
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 12 jan. 2017

Kändiskocken Leif Mannerström, 76, avsäger sig sitt juryuppdrag i TV4:s program ”Sveriges yngsta mästerkock”.– Man måste ju hushålla. Jag blir inte yngre, säger Leif Mannerström till Nöjesbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Kocken Leif Mannerström är en fruktad men också uppskattad medlem i den jury som bedömer deltagarnas kulinariska insatser i TV-programmet ”Sveriges Mästerkock”. I år avsäger han sig dock uppdraget som jurymedlem i den yngre versionen av programmet, ”Sveriges yngsta mästerkock”, det rapporterar Nöjesbladet.

      LÄS MER: Leif Mannerström: “Man blir lämnad i sticket när man blir gammal”

“Det blev för mycket”

– Det blev för betungande. Nu ägnar vi oss åt de vuxna för att det blev för mycket för mig att vara i Stockholm hela hösten. Där försvann ju allting. Jakten till exempel. Jag älskar Stockholm men det blev för mycket när man har eget företag, familj och stor gård, säger han till Nöjesbladet.

– Man måste ju hushålla. Jag blir inte yngre, fortsätter Leif Mannerström.

Leif Mannerströms kollega Marcus Aujalay har också tagit beslutet att lämna juryn i ”Sveriges yngsta mästerkock”. Danyel Couet och Paul Svensson kommer från och med nu att ta över deras roll och tillsammans med Tina Nordström bedöma de unga förmågornas insatser, skriver Nöjesbladet.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS