News55

Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding om den stora lyckan över barnbarnet

Artikelbild
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 04 jan. 2018

För skådespelaren Kjell Bergqvist och Miss Universum-vinnaren Yvonne Ryding råder det barnbarnslycka efter att deras dotter Sandra fött en son i mellandagarna, skriver Nöjesbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sandra Bergqvist, 27, dotter till Kjell Bergqvist, 64, och Yvonne Ryding, 55, fick den 30 december sonen Edwin tillsammans med sambon Fredrik Andersson, skriver Nöjesbladet.

Sandra valde att berätta tidigt för mamma-Yvonne om graviditeten medan pappa-Kjell fick hållas.

– När vi sågs på nationaldagen så frågade pappa om vi skulle komma ned till Thailand i vinter som vi ibland gör. Jag svarade att ”det blir nog svårt för du ska bli morfar”. Då grät han och blev jätteglad, sa Sandra till Hänt i höstas.

      LÄS MER: Barnbarn påverkar pensionåldern

Mådde inte bra i magen

På Instagram berättar Sandra om förlossningen:

– Edwin mådde inte så bra i magen och vi var tvungna att åka på en extra koll på Danderyds sjukhus då jag hade haft sammandragningar i två dygn. Det blev beslutat att vi skulle sättas igång tidig kväll den 29 december. Efter en lång natts arbete anlände Edwin 09:13 den 30 december tack vare fina och proffsiga barnmorskor på Danderyds förlossning. Familjen är otroligt glada och lyckliga.

      LÄS MER: Passa barnbarnen och lev längre

ANNONS

“Världens lyckligaste mormor”

Och Yvonnes lycka går inte att ta miste på.

– Jag är världens stoltaste och lyckligaste mormor. Självklart är han mormors solstråle och ögonsten, now and forever, säger hon.

När Nöjesbladet når Kjell Bergqvist befinner han sig i Thailand.

– Det känns naturligtvis fantastiskt med Sandras lille kille. Befinner mig i Thailand och sitter just nu och kollar lite flygtider för att komma hem några dagar och morsa på lilla Edwin, Sandra och Fredrik, säger han till Nöjesbladet.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS