News55

"Lögn och kvalificerat skitsnack" - Oldsberg slår tillbaka mot TV4

Artikelbild
GÖTEBORG 2014-08-18
Anton Hagwall
Anton Hagwall
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 15 jan. 2018

Det offentliga bråket mellan TV4 och Ingvar Oldsberg fortsätter. Efter att TV4-gruppen på lördagen skrivit i ett öppet brev att Oldsberg blivit tydligt informerad om uppsägningen från ”Bingolotto, slår han nu tillbaka mot anklagelserna – från sin paradissemester i Afrika, skriver Expressen  

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Ingvar Oldsberg befinner sig på semester vid Victoriafallen i Zimbabwe, tillsammans med sin partner och stora kärlek Maria Sandeblad. Men semestern innebär inte på något vis att han flytt undan bråket med TV4. Tvärt om, skriver tidningen.

Nu rasar Oldsberg mot det öppna brev som TV4-gruppens kommunikationsdirektör Åsa Barsness publicerade på lördagen. I brevet skriver hon att Oldsberg under ett långt möte fått förklarat för sig precis varför han blivit uppsagd som programledare för ”Bingolotto”. Något som Oldsberg redan tidigare hävdat inte stämmer

– Det är lögn, lögn, lögn, och kvalificerat skitsnack. Jag har inte fått reda på någonting. Ingen har ringt från TV4 sedan det här startade, berättar han för tidningen.

      LÄS MER: TV4 säger nej till möte med Oldsberg

“De ljuger”

Om mötet säger han att det inte alls var långt och att det bara var i allmänna ordalag han blev briefad om uppsägningen och att han inte fått förklarat varför.

– Om det hade varit så att jag fått reda på det, då kan de väl berätta det en gång till, säger han.

Oldsberg har tidigare hotat att stämma TV4, produktionsbolaget Warner Bros. och samarbetspartnern Folkspel för kränkande särbehandling och trakasserier. TV4:s senaste utspel får honom inte att ändra sig, inställningen till TV4 förändras snarare till det sämre.

ANNONS

– Det förändras ju i och med att de ljuger, säger han till Expressen.

Upptäck vår ekonomisajt E55:

    LÄS MER: Snart kan du jämföra tandläkarnas priser
    LÄS ÄVEN: Så blåser bankerna dig som inte bor i storstan
    LÄS ÄVEN: SL:s nya höjning slår mot pensionärer
    LÄS ÄVEN: Dolda arvoden till SBAB-höjdare

 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS