News55

Nu har vi över 100 000 unika besökare!

Artikelbild
Redaktionen på News55
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 10 aug. 2015

News55 är nyhetssajten som riktar sig mot dig med livserfarenhet. Nu har vi varit igång i dryga månaden och i helgen passerade vi 100 000 unika besökare per vecka, vilket är ett härligt bevis på att sajten fyller ett efterfrågat tomrum.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

– Vi har redan från dag ett fått enormt mycket positiv respons. Såväl individer och företag som myndigheter och organisationer har hört av sig och tackat oss för vårt initiativ, säger Artur Ringart, VD och medgrundare av News55.

– Att vi skulle fylla ett tomrum anade vi innan, det var anledningen till att jag och Fredrik Lundberg startade News55. Nu har vi även konkreta siffror på att människor faktiskt gillar det vi gör, det är roligt, fortsätter Artur.

Stort engagemang i sociala medier

Utöver målgruppsrelevanta nyheter ser vi på News55 ett enormt stort intresse för våra krönikörer, bland dem folkkära profiler som Ralf Edström, Lena Adelsohn Liljeroth, Ana Martinez och Olle Waller som regelbundet delar med sig av tankar och erfarenheter.

– Vi ser ett fantastiskt engagemang i sociala medier också, i synnerhet på Facebook. Att folk gillar, kommenterar och delar i den utsträckning de gör är i dag kanske det största beviset på att man fyller en plats i människors vardag, säger Artur Ringart.

Givetvis har vi också många utvecklingsplaner, varav några kommer införlivas redan under de kommande veckorna.

– Några överraskningar vill vi nog behålla. Men så mycket kan jag säga att det kommer att märkas mer av oss i etern framöver. Och i Appstore…, avslutar Artur Ringart.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS