News55

Svensk idrottsstjärna utsatt för inbrott

Artikelbild
TT Nyheter
TT Nyheter
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 21 jan. 2022

Paret Victor och Maja Nilsson Lindelöf utsattes för ett inbrott i sitt hus i Manchester i onsdags kväll. Maja gömde sig i ett av rummen tillsammans med parets två barn, skriver hon på Instagram.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Tjuvarna slog till när Victor Nilsson Lindelöf var upptagen med Manchesters Uniteds Premier League-match mot Brentford på onsdagskvällen.

Kvar i huset fanns Maja Nilsson Lindelöf och parets två barn.

De hann gömma sig innan inbrottstjuvarna hade kommit in.

“Vi är under omständigheterna okej men det var självklart en väldigt traumatisk och läskig stund för mig och mina små barn”, skriver Maja Nilsson Lindelöf på sitt Instagramkonto.

Hon uppger även att de nu befinner sig i Sverige och tillbringar tid med familjen.

Under de senaste åren har många fotbollsstjärnor utsatts för inbrott. I mars förra året bröt sig tjuvar in hos landslagsmålvakten Robin Olsen i Altrincham utanför Manchester och hotade familjen med machete.

Även Victor Nilsson Lindelöf följde med till Sverige och under fredagen meddelade Manchester Uniteds tränare Ralf Rangnick att Lindelöf inte kommer spela lördagens match mot West Ham.

Jag pratade med honom en god stund på planet hem från London och igen i morse. Vi pratade i 20-25 minuter och han berättade för mig vad som hade hänt. Det var såklart en traumatisk upplevelse för honom och speciellt för hans fru och barn. Han känner att han inte vill lämna sin familj ensam, vilket jag som tvåbarnsfar verkligen kan förstå, säger Rangnick på en presskonferens enligt Manchester Evening News.

ANNONS

Rättad: I en tidigare version skrevs det att Rangnick talat med Nilsson Lindelöf under hela flygresan, så var inte fallet.

Nanny Lögdal/TT

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS