News55

Ingvar Oldsberg om nya livet efter "Bingolotto"

Artikelbild
Anton Hagwall
Anton Hagwall
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 10 jan. 2018

Ingvar Oldsberg fick sparken från "Bingolotto" på grund av allvarliga arbetsmiljöproblem. Nu berättar han för Expressen om nya projekt, en ny livsstil och om stödet från tittarna. – Stödet från allmänheten är massivt, säger han.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det var i samband med #metoo-rörelsen som Ingvar Oldsberg hamnade i blåsväder och blev uppsagd som programledare för “Bingolotto”. Själv menar han att det aldrig varit fråga om sexuella trakasserier utan om någon som blivit kränkt, skriver Expressen.

Ingvar Oldsberg berättar att folk hela tiden ringer och hör av sig till honom och vill att han ska komma tillbaka. Men att han har fullt upp som det är.

Ingvar Oldsberg fyller 73 år i år och säger att han nu har tid att fundera över hur länge han ska hålla på. Han har flera nya erbjudanden och förfrågningar, men fokuserar nu främst på träning och hälsa, eftersom han har flera stora operationer framför sig.

      LÄS MER: Oldsberg stämmer bolagen bakom Bingolotto

Ska opereras – tvingas byta livsstil

Redan förra året skulle Oldsberg egentligen ha opererat ett problematiskt knä, men på läkarens begäran ställdes operationen in.

– Den verkligt allvarliga grejen är min rygg. Det är ländkotorna som har gått av.

Läkaren bestämde att ryggen måste fixas innan något annat. Sedan knät. Dessutom har Oldsberg en höft som ska opereras.

ANNONS

Nu tränar Ingvar Oldsberg regelbundet. Han har gym hemma i lägenheten med cykel och styrkemaskiner. Den 12 januari åker han till Afrika på semester med sin flickvän Maria Sandelblad och planerar att komma hem utvilad och solbränd.

Samtidigt berättar Oldsberg att han planerar för en rättslig revansch mot TV4 och produktionsbolaget Warner Bros. Så lätt ger han inte upp och han säger sig ha stort stöd bland tittarna.

– Många säger att de har slutat titta på Bingolotto och vill att jag ska komma tillbaka. De tycker inte att det är någonting, säger han till tidningen.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS