News55

Dags att sparka igång News55 Seniorevent i Skövde

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 10 apr. 2024Publicerad: 14 feb. 2017

News55 är glada att meddela att det återigen är dags för oss att tillsammans med SPF Seniorerna och PRO sparka igång nästa mässa den 15-16 februari. Denna gång tar vi sikte på Skövde!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Missa inte att ta del av News55 Seniorevent som bjuder på både nytta och nöje för seniorer 55+, denna gång i Skövde den 15-16 februari. En rad utställare kommer att finnas på plats med förmånliga erbjudanden för dig, gör din röst hörd och engagera dig i PRO och SPF Seniorernas verksamheter och se välkända artister och föreläsare framträda på scenen.

Mässan bjuder på både nytta och nöje

En av våra gäster på mässan är sportprofilen Christer Ulfbåge, 74, och för honom blir deltagandet ett kärt återseende då han tillbringade många år av sin uppväxt här.

– Jag har gått runt på gatorna i Skövde, tagit studenten, jobbat som lärare och på lokalradio. Jag ser mycket fram emot att komma tillbaka. Hoppas att jag träffar någon jag känner, fast det är ju inte säkert att jag kommer ihåg hur de ser ut. Det var ju 45 år sedan, säger Christer Ulfbåge till News55.

Den 16 februari klockan 13.00 intar Christer Ulfbåge scenen tillsammans med News55:s grundare Artur Ringart.

– Det ska bli jättekul! Artur kan ställa vilka frågor han vill, men han går inte säker – jag kanske inte svarar, skrattar Christer Ulfbåge.

Vi får också besök av en annan gigant: Fysikern och professorn Bodil Jönsson är en riktig inspiratör, inte minst för äldre. Den 15 februari klockan 13.00 har du chansen att lyssna till en föreläsning som knappast kommer att lämna någon oberörd.

– Om inte folk kände igen sig i det jag berättar hade mina föreläsningar fallit platt till marken. Efteråt rätar människor på ryggen och blir stärkta i att de är värdefulla. Inte trots att de är gamla utan just för att det är gamla, säger Bodil Jönsson till News55.

ANNONS

Med detta hälsar vi er varmt välkomna till mässan i Skövde!

Onsdag och torsdag den 15-16 februari

Tid: 10.00-16.00
Plats: Skövde kulturhus
Entré: Fri entré

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS