News55

Så kan du spara pengar på flyget

Artikelbild
Petra Lundgren
Petra Lundgren
Uppdaterad: 24 apr. 2024Publicerad: 31 juli 2023

Det finns ganska enkla sätt att göra flygresan billigare. Det rapporterar Femina.

ANNONS
ANNONS

Det kostar ofta extra pengar att checka in bagage på flyget och det är en utgift som många gärna vill undvika. Med några få enkla tips, som tidningen Femina skriver om, går det att resa med bara handbagage utan att resupplevelsen blir sämre.

Schampo, balsam, duschkräm och lotion tar, oavsett hur små förpackningarna är, en del av utrymmet i väskan. Försök hitta boende där detta ingår. Ett annat alternativ är att köpa på plats.

Ta med dig kläder som går att kombinera på olika sätt. Då behöver du inte ta med dig så mycket kläder. Tänk också på att det ofta går att tvätta dit du reser.

Packa smart, om du rullar ihop kläderna så tar de mindre plats och du får plats med mer. Mindre föremål, som smycken och underkläder kan du stoppa i jackfickor eller förpackade i skor.

Om du behöver ha större plagg med dig så kan du ha på dig dem under flygningen och i stället packa de som kräver mindre utrymme i handbagaget.

Det är vanligt att man tar med sig alldeles för mycket saker eller kläder, som inte inte används på resan. Gå igenom vad du packat ned innan du reser, och ta bort det som du inte behöver.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS