News55

Mässan i Helsingborg gästas av Carl Jan Granqvist!

Artikelbild
STOCKHOLM 20110307
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 10 apr. 2024Publicerad: 03 apr. 2017

Igår inleddes News55 Seniorevent i Helsingborg och Helsingborgs Arena. Igår uppträdde den folkkära artisten Siw Malmkvist till publikens stora glädje och idag är det dags för vinkännaren Carl Jan Granqvist att inta scenen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

I dagarna gästar News55 Seniorevent, tillsammans med medarrangörerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF, Helsingborg och Helsingborg Arena. Mässan bjuder på både nytta och nöje och på plats finns ett flertal utställare. På scenen avlöser föreläsare och artister varandra.

Idag besöker vinkännaren och tv-profilen Carl Jan Granqvist mässan för att tala om “det svenska måltidsundret” och Liselotte Björk från Vardaga kommer för att ge tips och råd för att underlätta samvaro med personer som lever med demenssjukdom.

Igår var det artisten Siw Malmkvists tur att inta scenen till publikens stora förtjusning. Besökarna kunde även höra Catharina Hellström Engström från Länsstyrelsen prata om utvecklingen av betaltjänster och Mallorca Enterprise bjöd på resetips. Jonas Kanje, HD:s chefredaktör och ansvarige utgivare, intervjuades på scenen av News55:s grundare, Artur Ringart.

Se programmet här!

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS