News55

Kevin Costner om att bli äldre: "En gåva"

Kevin Costner om att bli äldre
Kevin Costners nya västernfilm fick stående ovationer på filmfestivalen i Cannes. Foto: Vianney Le Caer /Invision/AP
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 23 maj 2024Publicerad: 23 maj 2024

Den Oscarsbelönade skådespelaren Kevin Costner vägrar att följa strömmen i Hollywood. Till skillnad från många av hans kollegor i branschen så omfamnar han att bli äldre.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Kevin Costner, 69, verkar inte vara i närheten av att gå i pension. Just nu är han högaktuell med “Horizon: An American Saga” – ett tolv timmar långt västernepos, uppdelat på tre filmer. Costner är både manusförfattare, regissör, producent och skådespelare i den påkostade filmserien.

Den första delen hade nyligen premiär på filmfestivalen i Cannes, där den fick stående ovationer av publiken. Costner blev märkbart berörd av det varma mottagandet, skriver BBC

“Tro inte på vad de säger om att bli äldre”

Kevin Costner närmar sig 70, men till skillnad från många andra Hollywoodstjärnor använder han sig inte av skönhetsingrepp för att sakta ner åldrandet. 

“I det här livet säger man aldrig aldrig men jag kände aldrig ett behov av plastikkirurgi. Människor har vissa känslor och mina styrs inte av hur jag ser ut. Jag har mina egna demoner, men de är inte det”, har han tidigare berättat för The Daily Mail.

Filmstjärnan räds alltså inte åldrandet utan omfamnar det, vilket blev tydligt i samband med Costners födelsedag i fjol då han skickade ett hoppfullt meddelande till sina följare. 

“Tro inte på vad de säger om att bli äldre. Varje år som går är en gåva, och det blir bättre och bättre med tiden. Tack för födelsedagsönskningarna”, skrev han då på Instagram

ANNONS

Svenska kändisar som väljer bort skönhetsingrepp

News55 har tidigare rapporterat om hur flera svenska kändisar aktivt väljer bort skönhetsingrepp och låter kroppen åldras naturligt.

Skådespelerskorna Suzanne Reuter, Lena Endre, Helena Bergström samt programledaren Agneta Sjödin och sångerskan Nanne Grönvall är några svenskar som har valt att låta bli ingreppen.

“Jag gör allt för att inte färga håret, inte lyfta mig, inte spruta in grejer i läpparna, fylla i tuttarna och fettsuga låren. Man kan tycka att kroppen är för jävla taskig i den meningen att den följer gravitationens lagar, men det är ofrånkomligt. Det är någonting fint med att faktiskt värdigt få åldras”, uppger Lena Endre i en Feminia-intervju.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS