News55

Carola talar ut om den omtalade romansen utomlands

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 09 jan. 2022Publicerad: 09 jan. 2022

Carola har hintat om att det funnits en man utomlands som hon varit intresserad av. Nu har de träffats över en lunch för att utforska framtiden.

ANNONS
ANNONS

Tidigare i höstas så har Carola Häggkvist sagt att det funnits en man som hon träffade utomlands som hon var nyfiken på. Mannen blev dock inte den berömda artistens nästa kärlek, rapporterar Aftonbladet

– Den mannen blev det inget med. Man måste kunna förstå varandra, språket, det är svårt när man inte talar samma språk och inte har riktigt samma mål och intressen. 

Mannen är inte svensk och inte heller bosatt i Sverige. Carola berättar att de har sätts över en lunch men inget mer. Hon beskriver sig själv som en person som känner att det måste klicka från början för att ta relationen vidare. Hon är dock fortsatt öppen för kärleken. 

Carola har som vanligt fullt upp med sin karriär. Under 2022 ska hon skriva en självbiografi och jobba fram nya låtar inför 2023 då hon firar hela 40 år som artist. Hon nämner även att hon funderar på att föreläsa och att starta sin egen sång-och scenskola för både äldre och yngre.  

Den kommande självbiografin beskriver hon som en positiv bok.  

– Det kommer att vara en positivt bok, en livsbejakande bok som handlar om hur man kan vända svåra situationer till något positivt. Det kommer att vara förklarande och på ett respektfullt sätt, jag kommer inte att hänga ut någon för egen vinnings skull. Jag är redan en vinnare.

Författare: Jessika Bouveng

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS