News55

Så säger Anders Öfvergård om "Robinson"-skandalen

Artikelbild
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 26 aug. 2022

I en intervju med Expressen berättar programledaren om känslorna kring det som hände på "Robinsons" personalfest i Karibien, och efterdyningarna av händelsen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

För nästan ett år sedan bröt TV4 med programledaren Anders Öfvergård, efter att han kört rattfull och agerat olämpligt mot en kollega.

– Jag är inte glad över det som hände på något sätt, men det kanske fanns en mening. Jag kanske behövde den här tiden för att utveckla mig själv och må bättre. Jag trodde jag mådde bra men jag mår väldigt mycket bättre nu, säger Anders Öfvergård till Expressen.

Han vill inte gå in på exakt vad som hände den där kvällen i Karibien, det är “överspelat” säger han. Men han tycker inte att det var rätt av TV4 att klippa alla banden. Efter händelsen har han dock börjat gå i terapi.

– Det är inte så att jag står och skriker och är förbannad. Jag är inte en våldsam person, och därför är det här än mer frustrerande för mig, tankemässigt. Vad var det som hände? Och det är det som jag har bearbetat.  Det är inte förrän jag förstår och accepterar vem jag är som jag kan ta tag i det.

På måndag ser vi åter Anders Öfvergård i tv-rutan igen. Då tävlar han i Fredrik Wikingssons och Filip Hammars frågesportsprogram ”Alla mot alla”, tillsammans med Sanna Lundell.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

Sarah Carlsson
Sarah Carlsson

Webbredaktör på News55. Skriver med fokus på målgruppen 55+.

ANNONS