News55

Glad matöverraskning - kors i taket!

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 11 okt. 2018Publicerad: 11 okt. 2018

Vad har hänt, SAS? Utsökt gravlax och goda räkor på dagens europaflygning. Så skönt att bli glatt överraskad!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Många – jag också – har gnällt på de där nya matlådorna som serveras hos SAS. Senast fick vi en tveksam sallad, mängder av trist cous-cous och quinoa och en bit snustorr varmrökt lax. Men i dag! God gravlax och fina räkor och utmärkt fräsch blandad sallad, där varenda strimla var ursprungsdeklarerad (kål från en gård på Öland, grönsallad från Skåne osv) -och till detta en spännande dressing på rabarber, hallon och svensk rapsolja. Samt varma, goda nybakade bröd med ekologiskt smör.

Och bubbelvin i riktigt glas, jo jag tackar…

Fortsätt så SAS, så ska i alla fall inte jag gnälla mer!

(Vart är vi på väg? Svar i morron!).

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS