News55

Här är tittarnas kritik mot TV4

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 22 juli 2022

Tittare är besvikna över ett beslut TV4 har tagit och riktar nu kritik mot kanalen på sociala medier.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Att det är semestertider märks inte bara på det klassiska svenska sommarvädret utan även om man tar en titt på tv-tablån. Vanligt under sommaren är att program sänds i repris, och så är även fallet för TV4. Några av programmen som går varma på kanalen är “Sommar med Ernst” och “Renées brygga”. Att det är semestertider märks inte bara på det klassiska svenska sommarvädret utan även om man tar en titt på tv-tablån. Vanligt under sommaren är att program sänds i repris, och så är även fallet för TV4. Några av programmen som går varma på kanalen är “Sommar med Ernst” och “Renées brygga”. Detta är något som kanalens tittare riktat skarp kritik mot, skriver Hänt.

De program och repriser som sänds marknadsför man ofta på TV4 Facebooksida. Bland annat gjorde man reklam för ett avsnitt av “Renées brygga” där Markoolio gästar, ett avsnitt som sändes för första gången för sex månader sedan och det är något som verkar störa kanalens tittare. Här är några av kommentarerna på inlägget:

”Så tråkigt med alla repriser, det mesta har jag redan sett. Finns inte mycket på kvällarna att se under sommaren.”

”Älskar Markoolio och Renee’s brygga men är mäkta trött på alla repriser i TV”

I framtiden väntar dock nya program med den folkkära programledaren Renée Nyberg. Bland annat kommer en ny säsong av “Bytt är bytt”. Hon kommer även att synas i det sprillans nya programmet “Vilket liv!” som har premiär den 29 augusti. Programmet kommer att fördjupa sig i några av Sveriges mest populära skådespelares och artisters liv. I ett pressmeddelande berättar Renée om längtan inför premiären:

– Jag har längtat efter att få göra den här typen av program, där vi verkligen går på djupet och får lära känna stjärnan bakom alla framgångar.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS