News55

Sjukhusanställd försvunnen - kan ha trillat i container

Artikelbild
STOCKHOLM 20090209
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 03 maj 2017Publicerad: 03 maj 2017

En sjukhusanställd man i Västsverige är försvunnen sedan i fredags. Mannen misstänks möjligen ha ramlat ned i en container som sedan forslats bort från platsen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

En anställd man på ett sjukhus i Västsverige är försvunnen sedan i fredags. De sista spåren efter honom är att han befann sig på sin arbetsplats på torsdagen, det rapporterar Göteborgs-Posten.

– Det jag kan säga är att det är en person som saknas, säger förundersökningsledaren Bo Lindgren.

På fredagen kom inte mannen till sitt arbete och hans tillhörigheter hittades kvarlämnade i mannens omklädningsskåp.

Kriminalkomissarie Britt Hermansson som arbetar vid enheten för miljö- och arbetsmiljöutredningar vid polisen i region Väst bekräftar att en man är försvunnen och att polisen har kontakt med hans anhöriga, men vad som hänt mannen är fortfarande ett mysterium.

– Vi har en försvunnen person, och vi har två olika delar som vi jobbar med, dels att en person är försvunnen och dels att eventuellt något kan ha hänt i arbetet, säger Britt Hermansson.

Kan ha trillat i container

Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen men utreder om mannen kan ha ramlat ned i en container som sedan transporterats bort från platsen.

Britt Hermansson berättar att polisens tekniker har funnit så kallade “biologiska spår” på området kring sjukhuset där mannen arbetar och fynden har skickats för analys.

ANNONS

– Som du förstår finns det mängder av biologiska spår på ett sjukhus. Vi får se vad det här landar i men vi undersöker flera olika teorier, säger Britt Hermansson till Göteborgs-Posten.

Polisen letar just nu efter olika typer av livstecken från den försvunne mannen. Det kan röra sig om kontoutdrag eller andra uppgifter som tyder på att mannen fortfarande är vid liv.

– Vi gör våra analyser och letar efter livstecken, säger Britt Hermansson.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS