News55

Arja Saijonmaa lockade storpublik i Linköping

Artikelbild
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 29 nov. 2017

I går drog News55 Seniorevent igång i Missionskyrkan i centrala Linköping och tidningsgurun Amelia Adamo höll föredrag för fulla hus, i dag var det artisten Arja Saijonmaas tur att inta scen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

I går slog News55 upp portarna till seniormässan i Linköping. Tillsammans med SPF Seniorerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

När Amelia Adamo igår intog scenen klockan 14.00 var bänkraderna fulla och publiken skrattade igenkännande när hon drog paralleller om hur samhället utvecklats från endast en generation tillbaka.

– Jag minns när jag för något år sedan var på Prada-butiken i Paris och drog upp ett par hålfotsinlägg ur handväskan och tryckte ner i skorna jag provade, expediten höll på att svimma! sa Amelia och skrattade.

Amelia menar att pensionärer i dag vill leva och ta vara på sig själva på ett helt annat sätt än för några år sedan och att 70 är det nya 50.

Fick publiken att dansa

I dag var det den folkkära artisten Arja Saijonmaas tur att inta scenen inför en exalterad publik i den fullsatta Missionskyrkan. Arja bjöd på såväl sång som dialog och skönhetstips och fick publiken att både skratta och dansa.

Förutom många intressanta utställare på plats hade besökarna chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet var Artur Ringart.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS