News55

Fjärde året i rad för News55 Seniorevent i Göteborg

Artikelbild
Carina Blomgren
Carina Blomgren
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 16 aug. 2018

För fjärde året i rad kommer Seniorevent till Göteborg. Denna gång kommer vi hålla till i Lindholmen Conference Centre. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

På scen underhåller bland andra skådespelaren Peter Harryson tillsammans med gitarristen Bengt Magnusson med visor och anekdoter. Även författaren och professor emerita Bodil Jönsson gästar mässan med en intressant föreläsning.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal lokala politiker samt även riksdagspolitikern Ibrahim Baylan (S) debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är tv-profilen Harald Treutiger.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

När: 27-28 augusti i Lindholmen Conference Centre
Öppettider: 10.00-16.00
Fri Entré

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS