News55

Nerikes tidning: "En oförskämd åldersdiskriminering"

Artikelbild
Felicia Söderqvist
Felicia Söderqvist
Uppdaterad: 24 apr. 2024Publicerad: 02 aug. 2022

I Örebros län pågår det just nu en oförskämd åldersdiskriminering och populärt fenomen riskerar att försvinna.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Örebros län anklagas för åldersdiskriminering. Just nu pågår en undersökning i Örebros län gällande de kollektivtrafiken. Någon som däremot inte fick delta vad 77 åriga Birgitta Lertséus som var för gammal. “En oförskämd åldersdiskriminering”, säger hon till Nerikes tidning. 

Den höga belastningen på akuten fortsätter. Bristen på vårdplatser leder till en hög belastning för Kronobergs båda sjukhus. Patienter kommer att få räkna med långa väntetider och är man inte svårt sjuk kommer man bli hänvisad till primärvården, säger verksamhetschefen för akutkliniken i Växjö. 

Corren skriver i dag om den populära marknaden i Skänninge som äntligen tillbaka. Under årets marknad finns det möjlighet att besöka någon av de 800 knallar som ställer ut, tre tivolin och en matmarknad belägen vid torget.   

En ny våg av kabelstölder har dragit in över Sverige. På mindre än två veckor har restaurangen HotBox i Halmstad drabbats av två olika stölder av deras kablar, något som lett till stora förluster för ägarna och man är nu osäkra på hur framtiden ser ut om stölderna fortsätter, skriver Hallandsposten. 

Padeldöden fortsätter i landet. Nu rapporterar Oskarshamns Padelklubb att man märkt stor förändring på beläggningen och tidigare fullbokade banor står nu tomma. Det skriver Barometern. 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS