News55

Seniorevent har dragit igång i Kalmar

Artikelbild
Seniorevent
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 10 apr. 2024Publicerad: 14 feb. 2018

Den 26-27 februari slår News55 upp portarna till seniorevent i Kalmar. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+ - missa inte det!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

News55 Seniorevent bjuder på både nytta och nöje i Guldfågeln Arena i Kalmar. I dag underhöll komikern Lennie Norman med material ur sina Gubbvarning-böcker, något som uppskattades av publiken. I morgon är det dags för den tidigare SVT-profilen Marianne Rundström bli att bli intervjuad av Artur Ringart på scen.

– Det är en fin lokal, besökarna verkar nöjda och Lennie gjorde succé som alltid, säger projektledaren Curt Möller om mässans första dag.

Det finnas många intressanta utställare på plats och det finns möjlighet att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det finns möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Tid och plats:

Kalmar, Guldfågeln Arena, 26-27 februari

Öppettider: 10.00-16.00

ANNONS

Fri entré!

Se scenprogrammet här!

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS