News55

Seniorevent kommer till Helsingborg

Peter Harrysson kommer till senioreventet i Helsingborg.
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 10 apr. 2024Publicerad: 03 apr. 2018

Den 9-10 april slår News55 upp portarna till seniormässan i Helsingborg. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller bland andra komikern Lennie Norman och programledaren och skådespelaren Peter Harryson intervjuas av dagens moderator. Intervjuas görs även det tidigare fotbollsproffset Ronnie Hellström och Good Times Band kommer för att uppträda.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är Harald Treutiger.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter. 

Tid och plats:

Helsingborg, Helsingborg Arena B-hallen, 9-10 april

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS