News55

Efter svåra diagnosen - så lever Hollywoodstjärnan idag

Artikelbild
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 22 maj 2022Publicerad: 22 maj 2022

Efter att han fått sin svåra diagnos lever nu Hollywoodstjärnan och actionhjälten ett helt annat liv. Han är nu i behov av konstant omvårdnad av sin familj, det skriver Expressen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Efter nästan 40 år som Hollywoodlegendar meddelade Bruce Willis och hans familj i slutet av mars att han tvingas sluta skådespela. Detta med anledningen av att han drabbats av afasi, en sjukdom som påverkar bland annat talförmågan.

Några månader efter beskedet berättar nu Willis fru, Emma Heming Willis, hur sjukdomen påverkat deras vardag. Expressen skriver att hennes vård av maken kräver mycket fokus och att hon sätter familjens behov före allt annat. Hon säger att mängden omsorg hon lägger ner på hennes familj påverkar hennes egen hälsa.

– För inte så längesen sa någon till mig att när du ”övervårdar” någon slutar det med att du ”undervårdar” dig själv. Det fick mig att verkligen stanna upp och reflektera, säger Emma Heming Willis, som också är skådespelare och även modell.

För att hon också ska klara av vardagen så säger hon att försöker fokusera på träning och andra grundläggande behov.

Sedan beskedet om Bruce Willis diagnos har det även cirkulerat uppgifter om att han blivit utnyttjad av producenter. De sista åren av hans karriär så tog han roller i så kallade ”skitfilmer”, där han enbart syntes i bild i några minuter. Detta för att han påstås började glömma bort repliker och hade svårt att orientera sig. För de här rollerna har han fått upp emot 20 miljoner kronor. Giriga producenter tjänade dock betydligt mycket mer än så bara på hans namn.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS