News55

Lisa Nilsson öppnar upp om tiden efter Corona: ”Man lever på hoppet och viljan”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 19 sep. 2021

Det har varit en tuff tid för många. Nu avslöjar Lisa Nilsson hur hon hanterar livet efter pandemin.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Lisa Nilsson, 51, är en av våra mest kända artister med enorma hits på sin repertoar. Med sin djupa, fylliga röst har hon levererat hits som ”Himlen runt hörnet, ”Vart du än går” och ”Varje gång jag ser dig” och har fått flera utmärkelser under sin långa karriär.

Precis som för alla andra har pandemin slagit hårt mot artisten som drabbats av inställda spelningar och andra uppdrag då live-branschen drabbades av näringsförbud och en hel armé av underhållare fick tänka om, byta bana eller helt enkelt bara bida tiden. Lisa har renoverat sommarbostaden och varit väldigt öppen på sitt Instagramkonto att livet inte alltid varit superkul, varken nu eller då.

Hon har ofta skrivit uppdateringar kring utmaningarna med hemmasittandet och oron över hur arbetslivet ska te sig framåt och har tillbringat tiden mellan sommarstugan och lägenheten i södra Stockholm där hon lever med döttrarna Signe och Irma som hon delar med Niklas Medin. Paret separerade 2015.

– Checklistan avverkas i intensiv framfart, inskolning, uppstart, organisering, utrensningar, produktion, ommöblering, städning, inventering och allehanda omsorger. Barn har vänt på dygnsrytm, mammor har misslyckats med dito kring läggdagsandet. Man lever på hoppet, viljan och den makalösa förmågan som endast förunnas dem vilka redan härdat ut i decennier.

Glädjande nog har uppdragen nu trillat in och nyligen höll artisten en välbesökt konsert i Dalhalla med stor behållning av trogna fans då hennes bandmedlemmar återförenades igen efter det länga speluppehållet men trots att hon nu ser ljuset i mörkret lägger hon livspusslet sena nätter.

– Sommarlovet slut, hemflytt från ön, höstjobben hänger över och väntar på logistikplaner. Stressen känns igen, var finns alla partitut? Varför har jag inte arkivet i ordning? När anställer jag en personlig assistent? Hur ska det bli ordning på ekonomin efter pandemin och byggkaos? Orkar jag bära livet fullt ut?

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS