News55

Malin Berghagen om Lill-Babs sjukhusmat: "Jag är så chockad"

Artikelbild
STOCKHOLM 2008-02-13
Anton Hagwall
Anton Hagwall
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 20 mars 2018

Malin Berghagen är rasande över hur dålig maten är på sjukhuset där hennes mor, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, vårdas. ”Ursäkta mitt språk men vem FAAAN lagar denna mat till sjuka människor?”, skriver hon på sin blogg.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Maten som serveras till äldre blir allt mer kritiserad. På senare tid har News55 skrivit ett antal texter om saken. Bland annat om Lennart, 69, som tar bilder varje dag av den undermåliga maten. Och vår egen Artur Ringart som reagerat starkt över hur våra äldre svälter.

      LÄS MER: Undernäring bland äldre är en politisk skandal

Nu reagerar Malin Berghagen över kvalitén på vad hennes mor, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, serveras på sjukhuset. I sin blogg skriver hon:

”Under vår tid på sjukhuset förra veckan fick vi systrar erfara FANTASTISK personal som var väldigt mån om vår mamma. Men maten var nog det absolut värsta vi har sett. Sist jag åt mat som denna var jag 18 och flög Aeroflot mellan Moskva och Tokyo”.

Hon fortsätter: ”Ursäkta mitt språk men vem FAAAN lagar denna mat till sjuka människor?”

      LÄS MER: Lennart, 68: “Maten är en färglös, äcklig röra som smakar vedervärdigt”

Det var för ett par veckor sedan ”Lill-Babs” drabbades av hjärtflimmer. Sedan dess vårdas hon på sjukhus. Malin Berghagen skriver i sin blogg att hon är chockad över den dåliga maten. Nu uppmanar hon till protest.

”Jag blir så upprörd att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Och saken är den att t o m läkare och personal säger att maten inte är bra och att de inte äter den. Hallå Sverige!!!!! Detta måste få ett stopp!! Vakna!! Protestera!”, skriver hon på sin blogg.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS