News55
Detta är en sponsrad artikel

Nu börjar vi med auktioner på News55!

Artikelbild
Artur Ringart
Artur Ringart
Uppdaterad: 04 apr. 2016Publicerad: 04 apr. 2016

Ja, nu kan du som gillar att göra klipp förena nytta med nöje hos oss på News55. Från och med i dag erbjuder vi dig, och alla andra som besöker vår sajt, möjlighet att vara med och bjuda på fabriksnya kvalitetsprodukter – och förmodligen ha ganska roligt längs vägen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Till vår premiär har vi laddat med varor som högtryckstvätt, båtar, utegrillar, resor till Italien, golfvagn med inbyggd golfbag och mycket mer. Snittpriset på en produkt i en auktion på internet brukar hamna på 60-70 procent av priset i butik, så med andra ord finns det riktigt goda chanser att göra riktigt fina klipp.

Att registrera sig och bjuda kostar inte ett skvatt. Men om du vinner sparar du däremot en hel del pengar. En “win-win situation” med andra ord (och frågar du mig, en ganska spännande sådan dessutom).

Kika gärna in på vår auktionssida och se om något lockar. Har du synpunkter eller önskemål välkomnas de förstås också! Finns det produkter du gärna vill se där ? Är det något som vi borde göra bättre? Hör av dig bara.

Tills  vidare hoppas jag och redaktionen att ni får mycket nöje med News55:s auktioner!

ANNONS