News55
Detta är en sponsrad artikel

Nu startar News55 produktionsbolag

Artikelbild
Artur Ringart
Artur Ringart
Uppdaterad: 11 dec. 2015Publicerad: 11 dec. 2015

Nu fortsätter vi på News55 att utöka vår verksamhet. Det är med stor glädje vi nu kan berätta att vi startar produktionsbolaget News55 Productions med Göran Ellung, tidigare programdirektör på TV4 och VD för Nyhetsbolaget.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

I dag är efterfrågan på kvalitativt och relevant innehåll som engagerar på olika plattformar stort. Det är något vi på News55 märkt av både bland våra partners och kunder. Därför känns det både logiskt och roligt att nu kunna berätta att vi startar News55 Productions – ett produktionsbolag för text och rörlig bild.

På News55 Productions sammanför vi lång och gedigen erfarenhet från mediebranschen med bred kompetens inom dagens tekniska och webbsociala sfär. VD för det nya bolaget blir Göran Ellung, en av Sveriges mest erfarna publicister, något vi på News55 tycker är fantastiskt kul.

Så här ser Göran själv på sitt nya jobb:

– Jag ser verkligen fram emot att få samarbeta med News55 som mycket snabbt har utvecklats till en viktig och nödvändig informationskälla på nätet.

Precis som news55.se har News55 Productions en samhällsjournalistisk bas och erbjuder relevant innehåll både för kommersiella företag och bolag inom broadcasting.

Är du nyfiken och vill veta mer om vår nya satsning? Tveka då inte att kontakta oss!

ANNONS