News55

Anja Pärson om kärleken: "Ingen dans på rosor"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 29 maj 2022Publicerad: 29 maj 2022

Anja Pärson och hustrun Filippa Rådin har, precis som de flesta andra par konflikter. Nu berättar de om kärleken och bråken.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Filippa Rådin, 49, och Anja Pärson, 41, gifte sig efter att ha träffats i en klädbutik i Umeå och har numera barnen Maximilian, 6, och Elvis, 10, tillsammans.  Och att det är tufft för de flesta under småbarnsåren är inget de sticker under stol med.

– Det är ingen dans på rosor. Vi har ett fantastiskt liv tillsammans, men lika mycket får vi jobba för det. Det är två starka brudar som vet vad de vill, så det är inte konfliktfritt. Vi har det jävligt jobbigt i perioder och är småbarnsföräldrar som försöker gräva oss ur skiten, har Anja tidigare sagt till Sportbladet.

Och trots att det är många år sedan de träffades finns där en stark kärlek. De prioriterar alltid barnen men vet hur viktigt det är att också vårda relationen.

–  Vi är framför allt bra på att kommunicera. Men jag kan titta på Anja idag och känna samma känsla som jag hade från början när vi träffades. Det är verkligen så! Jag tror det är bra att påminna sig om det som man faktiskt älskar hos den andra. Sedan så har ju alla sämre dagar, och det måste man tillåta sin partner att ha. Och även få ha det själv, berättar Filippa i Femina.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS