News55

Anne Lundberg är inte buskablyg: ”Jag har oftast inga kläder på mig”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 18 nov. 2021

Programledaren Anne Lundberg kanske framstår som sedesam men nu berättar hon öppet om de sexuella inviterna hon ger till maken, sin nudistiska sida och att hon älskat på 10 000 meters höjd.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

De flesta känner igen henne från ”Antikrundan” men journalisten och programledaren Anne Lundberg, 55, har även synts i ”Landgång”, ”Himlen kan vänta” och ”En andra chans” utöver att vinna ”På spåret” i SVT.

När hon nyligen blev inbjuden att delta i ”Fördompodden”, ledd av Emil Persson, var programledaren frispråkig och duckade inte de intima frågorna om sex. Att hon gärna går utan kläder, i kort kjol och gärna böjer sig framåt när hon rensar ogräs vid sitt boende, en gammal skola i Skivarp, för att hetsa upp sin make, dryftade hon öppet i podden.

– Alltså, jag har ju ofta inga kläder på mig alls när jag plockar ogräs, haha. Det är så inringat och insynsskyddat, det är superhärligt och för min familj är jag nog en exhibitionist. För min familj gör jag det, jag behöver inte ha kläder på mig. Jag har lite olika ställen man kan bada på i trädgården också, så det passar så bra.

Hon avslöjar också att hon haft sex på udda platser som i ett flygplan då hon under 90-talet var tillsammans med en pilot och de ingick i ”10 000-metersklubben” ett uttryck för de som haft sex i ett flygplan.

– Absolut, jag hade en pojkvän som var pilot på 1980-talet. Han var flyglärare så han utbildade rika amerikaner till att ta sina flygcertifikat, så jag var mycket ute och flög med honom och då lyckades vi med det, jag gillar udda platser och man blir ju kåt bara av tanken.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS