News55

Kikki Danielsson väntar på att få sin tredje vaccindos trots rädsla för den första sprutan: ”Kommer kämpa”

Artikelbild
Foto: Victor Lundberg/TT
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 18 jan. 2022

Kikki Danielsson hade otur med vaccinet mot Svininfluensan och blev väldigt sjuk. Men nu längtar hon efter sin tredje dos mot Covid-19 trots rädsla för biverkningar.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Kikki Danielsson, 69, har levererat hits som pärlband på rad och är närmast ikonisk i schlagerkretsar där hon har en stor del av sina fans. Hon har haft en tuff uppväxt då hon adopterades bort som liten och skildes från sina syskon, något hon varit öppen med och berättat om i media.

Under pandemin har sångerskan, precis som sina kollegor, fått ställa in spelningar och haft det tufft under pandemin med isolering då hon självmant valde att gå i in karantän. Hon skrev i börja av april 2020 att ensamheten var tung men har hela tiden uppdaterat sina lojala följare om vad som skett i hennes liv.

 ”Måste erkänna, att jag tappat dagarna i kalendern i dessa karantäntider. Varje dag är den andra lik!”

Hon skulle ha medverkat i ”Lotta på Liseberg” i augusti 2020 men valde att inte resa och fick även skjuta på julturnén “Rock´n Roll Christmas” med musikgruppen The Refreshments och sångaren Sören ”Sulo” Karlsson vilket var ett stort nederlag för henne.

Kikki hade en tuff tid under isoleringen men roade sig med att underhålla sina följare på Instagram med diverse roliga videos som hon fick mycket uppskattning för.

När artisten äntligen fick ta sprutan mot Covid-19 i maj var hon först väldigt orolig då hon blev mycket dålig av det vaccin hon fick 2009 mot Svininfluensan. Kikki var rädd att hon skulle drabbas av svåra biverkningar, något hon tidigare berättar om på Instagram.

”JAPP. Idag fick jag min Första dos Vaccin. Hade Dödsångest Hela natten. Detta härrör sig fr 2009, när jag tog Vaccin mot Svininfluensa. Har Aldrig i Hela m Liv varit så sjuk som då. Det sägs ju att Coronavaxinet har ett helt annat innehåll, men några Biverkningar har ju förekommit. Trodde att jag skulle få Pfeizer, men d blev Astra Zeneca som jag inte ville ha p gr a senaste rapporterna.

Men nu verkar Kikki längta efter att få sin tredje dos vaccin mot Covid-19, något hon delar med sina följare.

ANNONS

”Har inte hört nåt mer om en 3:e spruta ännu i min åldersgrupp. Jag kommer att kämpa för Livet så Länge jag orkar, jag är Långt ifrån Klar!! Har SÅ Mkt att leva för” skriver hon på sitt Instagramkonto.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS