News55

Marie Mandelmann om äktenskapet: "Vi kämpar"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 25 mars 2022

Marie Mandelmann har lämnat gården och maken Gustav för att bege sig till storstaden och medverka i ”Let´s Dance”. Men inte utan vissa utmaningar.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Paret Mandelmann blev hyllade till skyarna av trogna tittare när deras lågmälda program ”Mandelmanns gård” blev en favorit i TV4. Där får man följa böndernas arbete med gården Djupadal i Skåne under årets alla årstider och programmet knep även tre Kristaller under 2017.

Men efter det har det blivit smolk i bägaren. Nyligen berättade Gustav att han lider av bipolaritet och pendlar mellan djupa depressioner och euforisk lycka.

– Man får bilden att vi är det lyckligaste, mest kärleksfulla paret i hela Sverige. Det är vi ju också, absolut, men det finns en sida där vi precis som andra kämpar och jobbar med olika saker, berättade Marie i ”Malou möter” nyligen, enligt Expressen.

Under en period har det varit så tungt att Marie känt sig helt instängd och till slut gick det så långt att hon bad Gustav att söka hjälp för sin utmaning.

– Till slut kände jag mig så trött och så kvävd, har hon tidigare berättat i Expressen.

I den senaste säsongen av programmet beslutade sig paret för att ta ytterligare stöd i sin relation av vännen och psykiatrikern Håkan och har sedan dess fortsatt jobba på kärleken.

– Det borde alla göra, så är det ju. Om man vill leva i en relation så måste den jobbas med.

Marie deltar i ”Lets Dance” denna säsong och tillbringar mycket tid i Stockholm. Dansen har blivit lite av en terapi för henne och maken var på plats under premiären men har brått tillbaka till gården dagen efter. Det väntas födas nya lamm vilken dag som helst så redan klockan åtta på söndagsmorgonen begav han sig hemåt så det blev ingen lång vistelse i Stockholm.

ANNONS

Och dansen verkar onekligen göra Marie gott, hon har tidigare berättar om kontrasten mellan ladugården och paljettskorna, att det har varit härligt med ett miljöombyte men är inte helt van att vare sig gå eller dansa i högklackat.

– Framför allt skorna och göra rörelser som du aldrig har gjort förut i högklackat. Sen är du en perfektions ut i fingertopparna. Du snöar in på detaljer ganska lätt och då kan det låsa sig. Det är en utmaning att zooma ut och se helhetsperspektivet, säger Jonathan Näslund, Maries danspartner, till Expressen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS