News55

Shirley Clamps revansch på sjukdomen

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 11 feb. 2022

I många år led hon av diffusa problem innan läkarna hittade diagnosen. Nu mår hon äntligen bra med stöd av pojkvännen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Sångerskan Shirley Clamp, 48, har många järn i elden, hon har dottern Vilda och separerade med Vildas pappa för några år sedan men sångerskan har lidit i tysthet av den relativt okända sjukdomen Hypoteryos som är en sköldkörtelsjukdom som ofta dyker upp i 40-årsåldern. Symtomen kan vara lite luddiga men bland annat kan visa sig som nedstämdhet, värk och trötthet, enligt Svensk Damtidning.

Läkarna hade svårt att hitta orsaken till Shirleys problem och hon drogs i många år med symtomen och till slut gick hon till läkaren.

–  Jag var trött, och även om jag ansträngde mig med kost och träning, blev jag inte av med den extra vikten. Vad är det som händer tänkte jag?

Till slut hittade sångerskan en expert som kunde hjälpa henne att få korrekt diagnos och mår idag mycket bättre, mycket stöd har hon fått via pojkvännen Benny Rönnelöw, hockeyspelare. De träffades via en dejtingapp och Shirley har tagit emot honom i sitt liv med öppna armar.

– Med Benny fick jag avväpna mig. Det var som att hjärtat klädde av sig alla lager. Nu är jag helt öppen. För första gången investerar jag till 100 procent med öppet hjärta. I början kände jag en rädsla att förlora Benny, det är så mycket känslor som bara väller ut. Han är lugnare i det, hänger bara med och låter det vara bra. För första gången i mitt liv tror jag på att det här är för resten av mitt liv. Det känns underbart, har hon tidigare berättat i Hälsoliv.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS