News55

Amelia Adamo drog fulla hus på News55 Seniorevent i Kalmar

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 20 feb. 2017

News55 Seniorevent är igång i Kalmar och på Guldfågeln Arena och till vår förtjusning har mässan redan dragit rekordpublik! Under tidningsgurun Amelia Adamos föreläsning fanns inte en tom stol i publikhavet. – Det har varit fullt hus från att vi öppnade till dagens slut, säger News55:s medarbetare Henrik Skeppland på plats.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

För tredje året i rad befinner sig News55 Seniorevent i Kalmar tillsammans med pensionärsorganisationerna SPF Seniorerna, PRO och SKPF. Mässan har pågått i dagarna två och har till vår och den ansvarige projektledaren Annelie Smiljanics förtjusning lockat rekordstor publik till Guldfågeln Arena.

– Det har varit helt fantastiskt. Det har varit fullt från att vi öppnade till dagens slut. Det är bra mängd av utställare och ett brett och varierat utbud av allt från bussbolag och folktandvården till mäklare, trygghetslarm och olika banker. Både utställare och besökare är jättenöjda. Folk går runt med fullsmockade mässpåsar, säger News55:s medarbetare Henrik Skeppland som är på plats på mässan.

Under mässan har News55 haft besök av några riktiga giganter. En av dem är dansbands-kungen Thorleif Torstensson, känd från bandet Thorleifs, och hans framträdande under måndagen lockade stor publik, berättar Henrik Skeppland.

– Thorleif Torstenssons framträdande var mycket välbesökt. Man såg att folk stod och svängde när han spelade.

Under tisdagen tog tidningsgurun Amelia Adamo över scenen för att bland annat prata om nya sätt att åldras på och om rekordgenerationen. Inte en stol var ledig.

– Amelia drog helt klart mest publik under mässan. Jag skulle uppskatta att mer än 500 personer kom och lyssnade på hennes föredrag som pågick under nästan en timme. Alla sittplatser var till slut upptagna så att besökarna fick stå upp. Det blev många skratt och applåder. Hon är ju en person som har synts mycket i TV och så är hon pigg, glad och stark. Det är inspirerande för folk, säger Henrik Skeppland.

Kalmar är ett starkt fäste för pensionärsorganisationerna SKPF, PRO och SPF Seniorerna. Att mässan i Kalmar har varit så populär har vi delvis organisationerna att tacka för, säger Henrik Skeppland.

– Dels tror jag att det handlar om att pensionärsorganisationerna har gjort ett så bra jobb med att marknadsföra mässan. Och så har vi jobbat med marknadsföring i både lokalpress och på sociala medier. Det gör ju sitt.

ANNONS

– Det är så roligt att jobba med seniorer. De är en fantastisk målgrupp för att det är så intresserade och engagerade, vilket är oerhört inspirerande. De har tid och de tar sig tid att lyssna. Sedan är mässan en samlingsplats för gamla arbetskompisar, vänner och bekanta. Det har verkligen varit lyckat, avslutar Henrik Skeppland.

 

Se programmet för Kalmar här.

Läs mer om mässan i Växjö 23-24 februari här.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS