News55

Fråga vår nya expert på familjejuridik: Camilla Antoft Scheiman!

Artikelbild
Rikard Jansson
Rikard Jansson
Uppdaterad: 22 maj 2024Publicerad: 17 dec. 2021

Camilla Antoft Scheiman expert inom familjejuridik är ny krönikör på E55 och även expert som du som läsare kan ställa frågor till.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Camilla tog examen för 15 år sedan och jobbade därefter i ganska många år med affärsjuridik, framför allt företagsöverlåtelser, på ett par av Sveriges största advokatbyråer.

“Mitt i alltihop satt jag ting och fick då upp ögonen för att i stället jobba med privatpersoner. De senaste 7-8 åren har jag jobbat huvudsakligen med familjerätt som bodelningar, men även vårdnadsmål, samt lämnat råd kring familjerättsliga avtal och dylikt och då även upprättat många testamenten och äktenskapsförord.”, skriver hon om sig själv.

Camilla jobbar idag på en liten advokatbyrå och jobbar främst med domstolsprocesser för privatpersoners och mindre företags räkning. På byrån finns kompetens, förutom inom ekonomisk familjerätt, även inom bostadsjuridik, äganderätt och egendomsskydd. De företräder helt enkelt privatpersoner i de flesta typer av domstolsprocesser (dock inte skatteprocesser).

Vill du ställa en fråga till Camilla inom familjejuridik? Maila henne på [email protected]

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

ANNONS