News55

Seniorfestivalen gästar Linköpings Stadsfest

Artikelbild
Carina Blomgren
Carina Blomgren
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 16 aug. 2018

Den 23-24 augusti kommer Trädgårdsföreningen i Linköping att vara en samlingsplats för kommunens 55-plussare. Tillsammans med Visit Linköping och Linköpings stadsfest arrangerar News55 en seniorfestival. Vi bjuder på en intensiv dag med spännande föreläsningar och underhållning på scen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Festivalens första dag intas scenen av Peter Harryson som vid två tillfällen under dagen, tillsammans med gitarristen Bengt Magnusson framför ett uppskattat nummer med visor och anekdoter. På festivalens andra dag gästas vi av Rock’n’roll bandet The Mule Skinner band, som består av f.d. Streaplers medlemmar. Även de kommer inta scenen vid två tillfällen under dagen.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer. Moderatorer för scenprogrammet är Artur Ringart och Ulf Elfving.

Medarrangörer till festivalen är SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna, PRO och RPG. Det kommer att finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Tid: 23-24 augusti

 

Öppettider: 10.00-18.00
Fri Entré!

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS