News55

Tommy Nilsson om åldersskillnaden: ”Man har väl andra kvaliteter”

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 25 aug. 2022

Tommy Nilsson vilar inte på lagrarna så att säga. Han är pappa till sex barn och blev nyligen far igen vid en ålder av 62.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Artisten Tommy Nilsson, 62, har sex barn och fick nyligen dottern Leona. Mamma är sambon Linda Olsson, 43, paret har varit tillsammans i 14 år och har även sedan tidigare sonen Tim, 10.

Tommys barnbarns barn kom till världen bara några månader efter att Leona föddes då Robin, Tommys barnbarn, blev pappa. Tommy verkar dock ta det hela med ro och bryr sig föga om åldersskillnaderna.

– Det är en knasig familj. Det roligaste är nästan när jag ser framför mig att jag ska gå med mitt barnbarn och rulla barnvagn tillsammans med honom för att vi har varsitt barn. Det är jätteknasigt förstås, men härligt samtidigt. Jag är 20 år äldre än Linda och sannolikheten är ganska stor att jag försvinner före henne. Hon säger ”du får inte prata så” men vafan jag är ju gubbjävel liksom. Och när Leona är 18 så är jag 80 och på hennes första föräldramöte är jag 70 bast. Och så kommer 25- och 30-åringarna där med sina barn. Det är sådana bilder man får i huvudet, det är lite kul men det är också lite… Det är inte som att jag kastar mig på golvet och leker med lego längre. Men man har väl andra kvaliteter förhoppningsvis, berättar han i Expressen.

Att bli pappa på ålderns höst har sina fördelar. Numera är artisten hemma mycket och är pappaledig. Det är långa promenader och han kommer att tillbringa tre dagar i veckan hemma då Linda ska jobba på Oscarsteatern i höst. En turné är även planerad till våren men han är helt nöjd med livet med en liten människa nu.

– Att jag får vara hemma med henne nu är magiskt. Vi bor så himla fint på landet. Vi kan ta mycket promenader och Tim går i skolan hundra meter från huset. Jag behöver inte lämna huset förrän nästa år om jag inte vill. Det är jätteskönt.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS