News55

Peppe Eng och Marianne Rundström till Ystad

Artikelbild
Carina Blomgren
Carina Blomgren
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 02 okt. 2018

För tredje året i rad kommer nu News55 Seniorevent åter till Ystad. Även denna gång landar vi i Gamla sporthallen Bollen och kommer bjuda på en intensiv dag fylld med glädje och inspiration för kommunens alla 55 plussare.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

På scen kommer det bjudas på både underhållning och intressanta föreläsningar allt under ledning av sportjournalisten, TV profilen och numera även Ystadsbon, Peppe Eng som håller i dagens program.

Peppe kommer även bjuda på ett underhållande och spännande nummer där han berättar om sin tid i Let´s Dance och sanningen om bråken med Tony Irving.

Dessutom har vi även nöjet att presentera journalisten och TV profilen Marianne Rundström som blir intervjuad av Peppe Eng på scen. Där hon berättar om sin bok ”Passé- de ofrivilliga pensionärerna” som fått stor uppmärksamhet. Marianne vill lyfta frågan om möjligheter att jobba längre för den som vill det och ser stora samhällsvinster med att ta vara på erfarenhet.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Varmt välkomna till Bollen!

Plats: Bollen, Ystad

Datum: 4:e oktober

Öppettider: 10,00-16,00

ANNONS

FRI ENTRÉ

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS