News55

Då kommer populär långkörare tillbaka till TV4

TV4 logga
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng
Uppdaterad: 29 jan. 2024Publicerad: 29 jan. 2024

Under 2023 beslutade TV4 om att lägga flera stora produktioner på is. Nu avslöjas att en pausad långkörare kommer att göra comeback redan nästa år.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Efter 18 säsonger valde TV4 att pausa det populära underhållningsprogrammet “Let’s Dance”. Till våren blir det alltså ingen fredagsunderhållning i form av kändisar som ska lära sig dansa i TV.  

Är du senior och skulle vilja jobba extra? Klicka här. 

Nu berättar dock en av jurymedlemmarna, Tony Irving, att TV4:s intentionen är att programmet ska återvända till tv-rutan redan under 2025. Detta ger honom tid att återhämta sig från hans många år som domare. 

— Ja, det är det som TV4 har sagt till mig. Intentionen är att komma tillbaka då. Så nu får jag ett års paus för att återhämta mig och förnya mig. De har gjort samma sak i Norge och andra länder för att kunna förnya programmet, säger han till Aftonbladet.

Irving förklarar att han är på en bra plats i livet och att han har många projekt på gång. Så vårens uppehåll från “Let’s Dance” tycks inte bekymra honom – snarare tvärtom.

— Tack gode Gud! Det är helt underbart. Mina vänner bruka säga att man har fastnat om man jobbat med samma sak i tio år. Jag har jobbar med ”Let’s dance” i totalt 19 år. Att vara arbetsbefriad ett år är som att ta semester från helvetet.

Skulle du vilja anlita erfaren arbetskraft? Klicka här.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

Jessika Bouveng
Jessika Bouveng

Webbredaktör och skriver med fokus på 55+

ANNONS