News55

Roger Pontare om hemligheten: "Inte styra varandra"

Artikelbild
Lotta Gray
Lotta Gray
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 09 sep. 2022

Roger Pontare och hans Elisabeth har varit tillsammans i 45 år. Nu avslöjar han hemligheten för ett långt och lyckligt äktenskap.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Artisten Roger Pontare, 70, och hans livskamrat Elisabeth har tillbringat halva sina liv tillsammans och varit ihop i hela 45 år. De har barn och barnbarn och trivs bra i hemmet, på gården i Bjuråker.

Nu berättar sångaren om hemligheten som lyckats hålla kärleken vid liv alla dessa år för det är ingen slump utan hårt arbete som ligger bakom relationen.

– Vi är väldigt olika. Vi har olika personligheter, olika värderingar, olika intressen. Man har olika dimensioner man lever i på något sätt. Jag är mer filosofisk av mig och behöver mer egentid. Det är viktigt när man varit tillsammans så länge att ge varandra egentid att vara sig själv bara. Så att man inte styr varandra, berättar han för Hänt.

Men det har inte alltid varit en dans på rosor. Paret gifte sig för många år sedan men ansökte om skilsmässa bara några månader senare.

– Ja, det var några månader bara sen var det vi igen. Det var också i vårt tidiga förhållande, det är den farligaste tiden faktiskt. Men sen har det aldrig varit på tal om det.

De har inte gift sig igen utan är nöjda med att leva i en kärleksfull, lång samborelation.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS