News55

Seniorfestivalen tillbaka till Karlskrona

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 16 aug. 2018

Efter förra årets succé kommer News55 Seniorevent åter till Karlskrona! Under två dagar, den 30-31 augusti kommer Stortorget i Karlskrona att vara en samlingsplats för kommunens 55-plussare. I samarbete med Karlskrona kommun arrangerar News55 en Seniorfestival. Vi bjuder på intensiva dagar med spännande föreläsningar och underhållning på scen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Under torsdagen kommer Peter Harryson med gitaristen Bengt Magnusson och underhåller med visor och anekdoter. På fredagen kommer magikern, buktalaren och ståupp komikern John Houdi med ett förtrollande nummer

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. På fredagen kommer även KD’s partiledare, Ebba Bush Thor och talar.

På programmet har vi även tre särskilda frågestunder där pensionärsorganisationerna i förväg har fått ställa frågor till de lokala partierna som de nu kommer att få chans att svara på, direkt på scenen. Allt under ledning av dagens moderator Peppe Eng.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna samt RPG. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Datum: 30-31 aug

Öppettider

Torsdag: 10.00-18.00

fredag:    10.00-16.30

ANNONS

Fri Entré

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS