News55

Magnus Uggla om åldershånet - slutade kolla

Artikelbild
Foto: Janerik Henriksson / TT /
Rikard Jansson
Rikard Jansson
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 15 aug. 2021

Magnus Uggla har sedan tonåren varit nojig över att åldras. Nu har han slutat kolla på Kanal 5:s succéprogram efter att i ett stående inslag blivit åldershånad av programledarna. Det framkommer i en intervju med tidningen Café.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

I programmet “Alla mot alla” finns ett återkommande segment vid namn ”Är Magnus Uggla äldre än dom jävlarna?”, där artistens ålder sätts i relation till allt från himmel och jord. Detta är något som inte uppskattas av artisten själv, som berättar att han har slutat kolla på programmet efter åldershånet. 

– Det blev plågsamt. Då slutade jag kolla på det, säger han till tidningen Café.

I intervjun med Café delar Magnus Uggla med sig av sin ångest över att åldras, och säger att åldersnoja har funnits där ända sedan tonåren. 

Gillar programmet

Magnus Uggla säger även att han egentligen tycker om programmet ”Alla mot alla”, men att vara föremål för det åldersrelaterade segmentet är ”skitjobbigt”. 

I intervjun tar han även upp programmet, som är upplagt som en frågesport, som ett exempel på hur åldern gör sig påmind. 

– Nu börjar man känna att man inte är lika stringent längre, man är inte lika rapp. När man tittar på något som ”Alla mot alla” så sitter man och kan svaret, men kommer inte på vad fan det är, säger Uggla till Café.

Programledare: En hyllning

ANNONS

Aftonbladet kontaktar en av programledarna, Fredrik Wikingsson på SMS. Han understryker att både han själv och kompanjonen Filip är stora Magnus Uggla- fans, och att momentet är en hyllning till artisten.

”När vi tog fram det där momentet var det som ett roligare sätt att ställa årtalsfrågor och vi behövde utgå från en person född i mitten på 50-talet för att sakerna vi efterfrågade sen skulle kunna placeras före eller efter dennes födsel”, skriver Wikingsson till Aftonbladet. 

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

ANNONS