Annons

www.krisinformation.se

Annons

www.krisinformation.se

News55Premiär för sudoku på News55

Här News55:s första kluriga sudoku som går att fylla i direkt på skärmen. Lös det och utmana en vän!

News55Vad kan du om Maradona?

Fotbollsvärlden sörjer en av vår tids största fotbollsspelare, Diego Maradona. Argentinaren gick bort i onsdags och blev 60 år.

News55Premiär för korsord på News55

Här News55:s första kluriga korsord som du kan lösa direkt på skärmen. Lös det och utmana en vän.

News55Vad vet du om sociala appar?

Smartphonen och läsplattan har blivit en naturlig del i mångas vardag och därmed olika appar för att hålla kontakten med nära och kära. Men det kan vara svårt att hålla reda på alla. Denna vecka undrar vi vad du vet om olika sociala appar?

Vad kan du om svenska världsmästare?

Många idrottsutövare längtar efter sin publik och många är vi som längtar till arenorna eller att bänka oss framför tv:n för att se stora idrottsevenemang. I väntan på detta undrar vi: “Vad kan du om svenska världsmästare?”

Vad kan du om länder i låtar?

Många länder har besjungits under årens lopp. Så den här veckans quiz handlar om just det: Vad kan du om länder i låtar?  

News55Kan du orden i årets högskoleprov?

Högskoleprovet är en klurig nöt för oss allra flesta. Orddelen är populär även för många som inte gör hela provet. Därför undrar vi denna vecka: Vad kan du om orden i årets högskoleprov?

Vad kan du om svenska brott?

Lasermannen, Knutby och Malexander. Det är bara några i raden av associationer med ruggiga mord som skett i Sverige. Denna vecka undrar vi: Vad kan du om svenska brott?

Vad kan du om Kina?

Den senaste tiden har Kina ofta förknippats med pandemin och konflikten med USA:s president Donald Trump. Men landet är förstås mycket mer än så. Denna vecka undrar vi helt enkelt: Vad kan du om Kina?

News55Vad kan du om korv?

Jan Scherman har rest i korvens fotspår landet runt via korvkiosker, innekrogar och små och stora fabriker och letat recept. Detta har resulterat i ett boksläpp och därför undrar vi denna vecka: Vad kan du om korv?

Vad vet du om Finland?

Finlands sak är vår, är ett solidariskt uttryck som fortfarande lever kvar. Vårt östra grannland är så mycket mer än Tove Jansson, finnkampen formel1-förare och hockey. Denna vecka undrar vi helt enkelt, vad kan du om Finland?

News55Vad vet du om sjukdomar?

Sjukdomar är ett gissel och förhoppningsvis har du och dina närstående hälsan i behåll. Ibland tvingas vi bli experter på någon sjukdom som drabbat familjen. Denna vecka undrar vi vad du kan om sjukdomar.

Vad vet du om Donald Trump?

Temperaturen för den amerikanska valkampanjen kommer snart att skruvas upp. Därför undrar vi denna vecka vad du kan om den sittande presidenten Donald Trump.

Vad kan du om svenska öar?

Sverige har omväxlande natur och skiftande landskap. Denna vecka hyllar vi vår fantastiska natur och undrar vi vad du kan om svenska öar.

Vad kan du om farsoter?

De flesta av oss ser fram emot lättnader av corona-restriktionerna men än så länge försöker de flesta av oss hålla social distansering. Denna vecka undrar vi; vad kan du om olika farsoter som har plågat världen?

Vad kan du om energi och elmarknaden?

(I samarbete med Kundkraft) Vad kan du om energi och elmarknaden? Gör Kundkrafts quiz med chans att vinna tio Trisslotter. Vilka av dessa påstående är sanna eller falska? 

Vad minns du från skolan?

Skolan har startat för hösten och skolan är också temat för den här veckans quiz.  Vad minns du från skolan? Testa dina kunskaper!