A-
A+

Annons

Annons

Vad hette dessa svenska städer tidigare?

Har du koll på Sveriges geografi? Var olika städer ligger i Sverige har du nog ganska bra koll på, men vad hette några av våra svenska städer innan de fick sitt nuvarande namn? Gör vårt quiz och utmana en vän på denna historialektion.

Här är vårt nya sudoku!

Tycker du att det är roligt med siffror så testa att lösa vårt nya sudoku! Du gör det direkt på skärmen. Glöm inte att utmana en vän!

Här är helgens nya kryss!

Nu är det helg igen och det innebär ett nytt helgkryss! Du löser det smidigt direkt på skärmen. Glöm inte att utmana en vän!

News55Vad minns du från VM 1994?

Ikväll fredag, spelar Sverige sin andra match i fotbolls-EM. Men det finns ett fotbollsmästerskap som har etsat sig fast i Sveriges nationella minne: VM 1994. Under den sommaren bjöds det på rekordvärme och glädjeyra när Sverige tog hem bronsmedaljen efter en seger mot Bulgarien. Men vilken målvakt gjorde den avgörande straffräddningen som kom att kallas “tidernas idrottsögonblick”? Och vilken spelare gjorde hela 6 mål under mästerskapet, varav 5 under en och samma match? Testa dina kunskaper om VM-1994.

News55Dags för ett nytt sudoku!

Helgen är här och det innebär ett nytt sudoku. Klarar du av alla siffror? Utmana gärna en vän!

News55Här är helgens nya kryss!

Nu är det dags för ett nytt helgkorsord! Testa dina kunskaper om ord och lös det smidigt på skärmen. Glöm inte att även utmana en vän!

News55Vad vet du om olika länders nationalrätter?

Vilken är Sveriges nationalrätt? Enkelt, tänker ni, köttbullar, så klart! Men vad vet du om andra europeiska länders maträtter? Gör vårt quiz och utmana en vän.

News55Här kommer ett nytt sudoku!

Dags att testa sifferkunskaperna i vårt nya sudoku! Du löser det smidigt här på skärmen. Glöm inte heller att utmana en vän!

News55Dags för ett nytt helgkryss!

Här kommer ett nytt korsord som du kan lösa direkt på skärmen. Ta hjälp av någon eller utmana en vän!

News55Vad var de vanligast namnen på nyfödda vid olika årtionden?

Småbarn lystrar till helt andra namn än till exempel för 70 år sedan. Inte helt överraskande, men över till frågan; Vad var de vanligaste namnen på nyfödda vid olika årtionde? Har du kläm på det? Utmana en vän på detta kluriga quiz.

News55Här kommer ett nytt korsord!

Här kommer helgens nya korsord! Utmana dig själv – och sedan en vän!

News55Lös vårt helgsudoku

Gillar du att klura med siffror? Testa i så fall att lösa vårt nya helgsudoku. Glöm inte att utmana en vän!

News55Äntligen ett nytt sudoku!

Föredrar du att lösa sudoku framför ett korsord? Här kommer en ny klurig tankenöt. Ta hjälp av någon eller utmana en vän!

News55Här kommer ett nytt helgkryss!

Sätt hjärnan i arbete. Här kommer helgens kryss. Utmana gärna en vän!

News55Vad vet du om Elvis Presley?

Det är mer än 40 år sedan Elvis Presley dog. Under hans intensiva karriär förändrade han en hel musikvärld och har inspirerat otaliga musiker. I veckans quiz undrar vi vad du kan om “Kungen av Rock”?

News55Här kommer nytt sudoku

Dags att testa sifferkunskaperna i vårt nya sudoku! Du löser det smidigt här på skärmen. Glöm inte heller att utmana en vän!

News55Dags för helgkrysset!

Nu är det helg igen och dags för ett nytt korsord! Du löser det här direkt på skärmen. Glöm inte att umana en vän!

Be om att bli uppringd

Mejla oss

1kr_kampanj_bottombar

Sommaren är här! Prova vårt medlemskap för en krona idag!