A-
A+

Annons

Annons

News55Vad kan du om köttbullar?

Köttbullar tycker många är något av det mest svenska som finns och den svenska köttbullen är vida känd, även om det finns varianter på den i andra länder också. I detta quiz undrar vi därför vad du kan om just köttbullar. Utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om Italien?

Den här veckan beger vi oss till vackra Italien, känt för sin goda mat, rika kultur och fascinerande historia. Testa dina kunskaper och utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om kungligheter?

Omtalade, omtyckta eller ogillade. Kungligheter kan frambringa många känslor och nu sörjer världen att drottning Elizabeth har gått bort . Men hur bra koll har du på kungligheter? Testa dina kunskaper här.

News55Vad kan du om rymden?

I veckans quiz lyfter vi blicken och uppmärksammar stjärnor, galaxer och astronauter. Testa dina kunskaper om rymden! Utmana gärna en vän.

News55Vad kan du om Grekland?

Under sommaren är det många svenskar som drar söderut för en semestervecka eller två. Förra veckan frågade vi om dina Spanien-kunskaper. Nu undrar vi vad du kan om den europeiska kulturens vagga och turistfavoriten Grekland? Utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om Spanien?

Under sommaren är det många svenskar som drar söderut för en semestervecka eller två. Spanien är en av de mer populära semesterorterna. Men vad kan vi om landet? Utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om kända deckare?

Spännande mordgåtor hör den svenska sommaren till, antingen i form av en kriminalroman i hängmattan eller en fängslande deckar-serie i soffan. Den här veckan undrar vi därför vad du kan om just kända mordmysterier? Utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om Kinas president Xi Jinping?

I veckan har det pratats en hel del om Kina och deras politiska aktiviteter. Men hur bra koll har vi egentligen på det stora landet i öst? I veckans quiz undrar vi vad du kan om Kinas president Xi Jinping. Utmana gärna en vän.

News55Vad kan du om sommarplågor?

Vid den här tiden på året går klassisk sommarmusik varm på radion – Gyllene tider, Ulf Lundell och popdängor har hållit oss varma under många sena sommarnätter. I veckans quiz undrar vi därför vad du kan om just gamla goa sommarplågor. Utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om öl?

I veckan var det Ölets dag. Det är en dag då man vill sprida kunskap om öl, hur det bryggs och vilka råvaror man använder. Därför undrar vi vad du kan om just öl. Utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om årets sommarpratare?

Sommar i P1 är i full gång och är en återkommande klassiker att avnjuta under semestern. I veckans quiz undrar vi därför vad du kan om årets sommarpratare. Utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om semesterorter i Sverige?

Det är äntligen sommar och semestertider! I detta quiz undrar vi därför vad du kan om några av Sveriges mest populära semesterorter. Kanske befinner du dig just nu på någon av dem tillsammans med familjen eller en vän? Varför inte utmana dem!

News55Vad kan du om Lotta på Liseberg?

Lotta på Liseberg har blivit ett givet inslag på sommaren. I detta quiz undrar vi vad du kan om programmet. Utmana gärna en vän!  

News55Vad kan du om midsommar?

Midsommar är en klassisk svensk tradition, men också mytomspunna dagar. I det här quizet undrar vi vad du kan om midsommar. Utmana gärna en vän!  

News55Vad kan du om Österlen?

Österlen är ett populärt ställe att bo på och att resa till, inte minst nu på sommaren. I detta quiz undrar vi vad du kan om Österlen. Testa dina kunskaper och utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om pizza?

Pizza är en klassisk maträtt som många uppskattar. Vissa köper den och andra bakar den själv. I detta quiz undrar vi vad du kan om pizza. Utmana gärna en vän!

News55Vad kan du om Sveriges nationaldag?

Sveriges nationaldag närmar sig, så i detta quiz undrar vi vad du kan om denna dag. Utmana gärna en vän!

Be om att bli uppringd

Mejla oss

Prova Premium i en månad för endast en krona.