News55

Björn Skifs identitet stulen

Artikelbild
Gabriella Lahti
Gabriella Lahti
Uppdaterad: 14 mars 2016Publicerad: 14 mars 2016

Under måndagen gick Björn Skifs team ut på Facebook med en varning om det fejkade twitterkonto som dykt upp i hans namn. – Hoppas att han inte skriver en massa dumheter, säger artisten till Aftonbladet.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Någon har startat upp ett twitterkonto i artisten Björn Skifs namn. På måndagen gick den riktiga Björn Skifs och hans team ut med en varning på Facebook om det kapade kontot.

“Hej! Vi vill informera om att Björn Skifs INTE har börjat med twitter. Det är någon för oss okänd person som utger sig för att vara Björn.
Det är alltså inte Björn som skriver.
Team Skifs”

Hej! Vi vill informera om att Björn Skifs INTE har börjat med twitter. Det är någon för oss okänd person som utger sig för att vara Björn. Det är alltså inte Björn som skriver. Team Skifs

Posted by Björn Skifs on Monday, March 14, 2016

 

“Obehagligt”

Till Aftonbladet säger artisten att det är obehagligt med det fejkade kontot, där personen bakom bland annat har glatt sig över Jill Johnsons medverkan i “Så mycket bättre”, skrivit att denne tittar på “På spåret” och uttryckt vilket ishockeylag som hejas på, med tweeten: “KROSSA MIK #daladerby”.

ANNONS

– Det är alltid obehagligt när man inte har koll på sådana saker. Även om det inte har varit obehagligheter än så är det ändå obehagligt. Folk som inte står för vilka de är, det är inte roligt, säger Björn Skifs till tidningen.

Håller med om en tweet

Dock kan han hålla med fejk-Björn Skifs gällande glädjebeskedet att Jill Johnsson ska vara med i “Så mycket bättre”, men vill samtidigt poängtera att det inte är han som skrivit det.

Björn Skifs säger till Aftonbladet att han just nu försöker ta reda på varför personen utger sig för att vara han.

– Hoppas att han inte skriver en massa dumheter, säger han till tidningen.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS